B-dul Dunarea, nr.13, Bl. A10, Galati office@isatravel.ro / rezervari.isatravel@gmail.com
+40236-414199


Cautare rapida
Tara:
Tip:
Pret:
Vacante - America de Sud - Peru Inapoi
Scurta descriere
Peru este o tara mare aflata pe coasta de la Pacific a Americii de Sud, ce cuprinde coasta desertica (la costa), paduri tropicale (la selva) si munti inalti (la sierra), fiecare cu propriul mediu. Acestea va ofera oportunitati exceptionale de a calatori in peisaje variate, cu o viata salbatica abundenta, o istorie si un patrimoniu arheologic bogat, plus cultura popoarelor native, toate intr-o singura natiune. Satele de pescari, plajele frumoase, terenuri pentru agricultura si marile orase se afla de-a lungul centurii de coasta care se intinde pe toata lungimea tarii. Bazinul bogat al Amazonului ocupa jumatate din teritoriul tarii si este o zona ecologica bogata, cu paduri tropicale ce contine unele dintre cel emai putin exploatate locuri de pe pamant. Anzii separa coasta de jungla, un lant muntos nesfarsit de varfuri cu inaltimi de peste 7.000m, care adaposteste milioane de locuitori care vorbesc limba incasilor si traiesc in sate traditionale. O istorie interesanta a vechilor civilizatii, orase pierdute, bogatii nedescoperite simistere neelucidate, fac din Peru una dintre cele mai interesante destinatii. Admirati sofisticatele culturi pre-columbiene si explorati patrimoniul incasilor, in special in Cuzco. Drumetiile de-a lungul rutelor incase va duc spre maiestuosul Machu Pichu. Barcile transporta turistii spre insulele plutitoare unice de pe lacul Titicaca. Vizitatorii pot admira orasele coloniale care si-au pastrat arhitectura spaniola. Peru va ofera o experienta de calatorii unica si diversa.
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.


 

     
 
 PARTENERI
         
           
           

Informatiile au fost preluate de pe:www.ro.wikipedia.org,www.mae.ro,precum si din alte surse.

 Termeni si conditii              Politica de confidentialitate               Politica de cookie
Ministerul Dezvoltarii Regionale şi Turismului. Tel. 0800 868282; http://www.mdrt.ro
Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului. Tel 021 3130609; 0800 080909; http://www.anpc.gov.ro
Numărul licenţei de turism:
6645/26.06.2013 
Poliţa de asigurare
privind rambursarea cheltuielor de repatriere şi-sau a sumelor achitate de către turişti în cazul insolvenţei sau falimentului agenţiei de turism: Poliţa seria I nr. 49895/30.09.2018, emisa - Omniasig VIG SA Galati
Perioada de asigurare
este de la 01.10.2017 pana la 30.09.2018.
Copyright ©2012 ISA Travel&Holiday. Toate drepturile sunt rezervate Programare si design realizate de Polysoft